Meer nieuws

25 novenber 50 jaar de Haan Wielersport

De Haan Wielersport bestaat 50 jaar. 25 november is het exact 50 jaar geleden dat Gerrit en Willy de Haan de fietsenwinkel opende, toen nog aan de Dorpsstraat 40. In die 50 jaar is een hoop gebeurd. Wij zijn er trots op dat wij als 2e generatie (Roel en Sandra de Haan) dit jubileum mogen vieren. Wij willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom hebben wij op 24 en 25 november een aantal spectaculaire aanbiedingen. De voorraad is beperkt, dus kom op tijd, want voor alle aanbiedingen geld OP=OP

E-DAY ZONDAG 28 MEI!


E-Day 27 mei, testdag van elektrische fietsen

Test de verschillende E-bikes van Cannondale, Giant, Koga, en Pegasus. Ervaar zelf de verschillen tussen de merken en de verschillende trapondersteuningen.

Jubileumkrant 50 jaar De Haan Wielersport.

De Haan Wielersport bestaat 50 jaar! De jubileumkrant bevat leuke artikelen over de periode 1967- 2017. Natuurlijk staan er ook nog een aantal aantrekkelijke 50 Anniversary aanbieding in. Al met al de moeite waard om te lezen!

RACEDAY ZATERDAG 22 APRIL!

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe racefiets of gewoon kennis wilt maken met de nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied. Wij nodigen je uit voor het testen van de racefietsen van Bianchi, Cannondale, GT en Merckx.

Frog lichtgewicht kinderfietsen, nieuw bij de Haan Wielersport

Wil je met je kinderen wat langere afstanden fietsen? Dan volstaat de standaard kinderfiets niet altijd. Daarom is de Haan Wielersport dealer geworden van Frog kinderfietsen. Frog fietsen zijn licht van gewicht en hebben voldoende versnellingen om lekker vlot te fietsen. Bekijk het filmpje waanin een jonge dame de Frog fietsen test voor "Op Pad" https://www.youtube.com/watch?v=yov50cPsCNw

Strooizout op de weg!

Veel fietsers weten niet dat het strooizout op de wegen een ontzettende aanslag op je fiets is. Zeker in combinatie met (natte)sneeuw zie je binnen de kortste keren, de roest op je fiets verschijnen.

RACEFIETS VAN HET JAAR 2017! De Cannondale Super Six Evo Hi-Mod Disc Ultegra Di2!

Het commentaar van de vakjury:

Het carbon frame is relatief onopvallend vormgegeven. Een iets aflopende bovenbuis en een 25 mm ronde zadelpen. Uiteraard heeft de Super Six een speciale full carbon vork speciaal voor de schijfremmen. De schijfremmen op het frame en voorvork zijn zo Als het hoort ‘flatmount’, de remleidingen lopen netjes door het frame.


RACEFIETS VAN HET JAAR 2017! De Cannondale Super Six Evo Hi-Mod Disc Ultegra Di2!

Afmontage: Shimano Ultegra 11-speed Di2, met veel eigen onderdelen zoals een  Cannondale Si crankstel en een Hollowgram Disc carbon wielset.  Het totaalgewicht komt hiermee op slecht s 7,50 kilo.

De Cannondale Super Six Evo Hi-Mod Disc Ultegra Di2: De mix van een allround racer die zich bewezen heeft, de snel schakelende elektronische Shimano Di2 onderdelen en de schijfremmen geven de Super Six net de voorsprong om in dit veld als eerste te eindigen.

 

Enkele reacties van de testers: ‘Echt en strakke lichte koersfiets’ en ‘mooie lichte fiets’. ‘De Supersix stuurt strak en stijf en je merkt dat die echt licht is’.

 

TIJDENS DE RACEDAY VAN DE HAAN WIELERSPORT OP ZATERDAG 22 APRIL, KAN JE DEZE WINNAAR ZELF TESTEN. NET ALS DE BIANCHI OLTRE XR4 DIE OOK GENOMINEERD WAS ALS RACEFIETS VAN HET JAAR  2017! WANT JIJ KOMT TOCH OOK??

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Hoger Einde Zuid 23, 1191 AH
  • Ouderkerk aan de Amstel
  • (020) 496 12 16
  • KvK: 33203642
  • BTW: NL812567419B01
  • IBAN: NL92RABO0351804013

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8.30 tot 18.00 uur
Woensdag:  8.30 tot 18.00 uur
Donderdag:  8.30 tot 18.00 uur
Vrijdag:  8.30 tot 18.00 uur
Zaterdag:  8.30 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Koopavond op vrijdag (alleen op afspraak)


Facebook
Financiering


Onze merken

Batavus
Bianchi
Bulls
Cannondale
Eddy Merckx
Giant
GT
Koga
Loekie
Pegasus
Sparta